inicio / castellano  


 
 << ver todas las novedades

COLORS NOVAVIT BCS INTENSIVE

NOUS COLORS PANTONE BASES NOVAVIT BCS INTENSIVE

NEWS & INFORMATION

NOVAVIT BCS Intensive

Novavit BCS Intensive és un nou sistema de bases per a la l'impressió offset fulla.

Consisteix en 12 colors bàsics, negre i blanc transparent i es complementa amb cinc colors amb solideses especials "resistant"

Aquest sistema de bases és òptim per a la mescla de tintes segons la guia de fórmules de colors Pantone i, per descomptat, es pot obtenir també qualsevol altre color que es desitgi.

La formulació de les tintes és altament pigmentada, aconseguint una excel.lent intensitat.

Les característiques principals del sistema Novavit BCS Intensive vénen donades per un alta brillantor, molt bona nitidesa de punt i vivesa d'impressió. La seva excel.lent absorció implica rapidesa de manipulat,bon comportament en l'apilat i molt bona resistència al fregament.

Semifresca en el tinter.

Les tintes bàsiques del sistema Novavit BCS Intensive són ideals per la mescla i aconseguir qualsevol  color directe.

Les formulacions de les tonalitats C de la Guía Pantone es troben disponibles en la seva totalitat. Els  tons per a suports no estucats s'estan preparant i afegint a l'arxiu de forma sistemàtica. El mateix s'aplicaria a les formulacions alternatives per aplicacions especials.

Per a espectrofotòmetres GRETAG Macbeth i X-Rite hi ha disponible la base de dades Novavit BCS Intensive en paper offset, paper estucat i cartronet. Es possible així aconseguir qualsevol altre to mitjançant l'ordinador.

El sistema Novavit BCS Intensive es completa amb cinc tintes de solideses especials denominades "resistant". Es possibilita així la formulació de colors amb requeriments especials de solideses necessàries per exemple, l'acabat amb vernissos ultravioleta o acrílics.

Gràcies a la seva elevada intensitat, és possible aconseguir tots els colors de la guía de fórmules Pantone amb la capa de tinta utilitzada habitualment en l'impressió offset.


noarchivo.txt

Contacta >>


 
contacto